Kruising Geenhovensedreef /Nieuwe Waalreseweg twee weken dicht 18 -29 september

Van 18-09-2023 tot 29-09-2023
project thumbnail
In verband met de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef, is de kruising van de Geenhovensedreef met de Nieuwe Waalreseweg afgesloten van maandag 18 september tot en met vrijdag 29 september. Dit betekent dat het doorgaande autoverkeer van Valkenswaard naar Waalre dan niet via de Nieuwe Waalreseweg kan rijden. De situatie is dan als volgt: https://melvin.ndw.nu/public/situation/258584 . 
Automobilisten kunnen via de nieuwe N69 richting Veldhoven/Waalre rijden, of via de oude N69/Eindhovenseweg naar Aalst/Waalre.
Voor bestemmingsverkeer en fietsers komt een omleidingsroute die met borden wordt aangegeven. Ook het winkelcentrum in het Gegraaf blijft bereikbaar.

Na 29 september is de kruising Geenhovensedreef/Nieuwe Waalreseweg weer open. De aannemer heeft dan het asfalt van de rijbaan op het kruisingsvlak en de voet- en fietspaden vernieuwd en nieuwe detectielussen gelegd in het asfalt bij de verkeerslichten.


Wegafsluiting in gemeente Waalre
De afsluiting van de kruising in Valkenswaard valt voor een deel samen met werkzaamheden aan de Onze Lieve Vrouwedijk in Waalre. Van dinsdag 19 tot en met  donderdag 21 september is er geen verkeer mogelijk tussen Waalre en Veldhoven. De informatie hierover kunt u vinden op de website van de gemeente Waalre: Afsluiting en omleiding verkeer OLV dijk 19 september t/m 21 september

Met vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente via telefoonnummer 040-2083444.

Meer informatie over Geenhovensedreef
Actuele informatie over het vervolg van de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef vindt u op https://www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-geenhovensedreef en op de aankondigingen die naast de weg worden geplaatst. Voor de fasering, hier alvast wat informatie:
Fase 2
De 2e fase ziet er als volgt uit: https://melvin.ndw.nu/public/situation/258395
Deze fase is van maandag 2 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Hierbij is de kruising Geenhovensedreef/Haagstraat/Koningsvaren dicht.


Fase 3
De derde fase ziet er als volgt uit: https://melvin.ndw.nu/public/situation/258405
Deze fase duurt van maandag 23 oktober t/m maandag 20 november. Hierbij zijn de kruising Geenhovensedreef/Past. Heerkensdreef en kruising Geenhovensedreef/Kempischebaan afgesloten. Den Druis is via een tijdelijke weg bereikbaar.